måndag 26 oktober 2009

För att citera en "känd" svensk film...

FUCKING DJÄVLA KUK-HALLAND!

Detta är vad jag mötte när jag kom hem för en knapp timme sedan. Vatten som har sipprat ut från toaletten och sedan runnit längs med väggen och sugits upp av en skokartong (tack och lov utan skor) och vidare till min hallmatta. Badrumsgolvet var täckt av cirka en centimeter slemmigt vatten som jag har tillbringat senaste halvtimmen med att svabba upp med en numera genomvidrig brunfärgad golvmopp. Skåpet under handfatet är så fuktigt att skivan har bågnat och allt som kan suga upp vatten har gjort det vilket har resulterat i en kasse med kasserade saker jag inte ens vill ta i.

Det här, kära läsare, är mitt dricksvatten. Det må vara så att det har gått upp genom avloppsrören från dusch och handfat men det är lik förbannat mitt dricksvatten som är så järnhaltigt att det ser ut som någon har anfallit handfatet med sin avföring.

Jag vill hem. Jag vill så förbannat, djävla mycket hem. Jag vill lägga en förbannad atombomb här, ställa mig på behörigt avstånd och sedan skall jag skratta när svampmolnet stiger mot himlen. Jag har aldrig varit med om så mycket dåligt efter flytten hit, jag har fått slagits med inavlade, inkompetenta privathyresvärdar så att jag nästan har fått hjärnblödning och lagom när det verkade finnas tid att andas ut så kommer nästa sak och biter en i röven. Vården? HAH! Vilken djävla vård?! Jag är grovt imponerad av akutvården men innan? Bah!

Jag vill hem, jag vill hem, jag vill hem och jag ångrar den där förbannade dagen när jag trodde att jag kunde göra något oväntat och jag skiter fullständigt i om någon tar illa upp. Det här är mina tankar, mina åsikter och just nu så vädrar jag bara hur mycket jag hatar att jag fick för mig att vara impulsiv.

Nej, det är väl dags att sätta klockan på 05:00 och åka iväg pigg och glad till jobbet för att sedan ringa och skälla ut ännu en inkompetent hyresvärd. Det är väl lika bra att ringa hyresgästförening och försäkringsbolag på en gång alternativt undersöka den undre världen för att införskaffa ett vapen och göra lite nytta på egen hand. Duscha? Nej, vem fan behöver sådant?! Rinnande vatten och avlopp? Det är väl inte framtid här? Tvåtusentalet? Neeej då!

1 kommentar:

  1. Hej! Läckert handfat...Not!
    Trevligare saker kan man ju mötas av när man kommer hem.
    Hur är det med nacken? Ta det nu lungt i början. Ska ta mig ner mot varberg så småningom du får jätte gjärna drälla förbi på kaffe om du vill...=)Ha det så gott så höres vi kram...

    SvaraRadera