tisdag 27 oktober 2009

Så var det slut på turen?

Det har visserligen varit en bra dag sällskapsmässigt sett men alla de där vardagsbekymren?

Har lokaliserat bekymren i badrummet till att det är tvärstopp i handfatet, detta har stått och droppat i en veckas tid (visst är det ironiskt att stoppet skall komma EFTER att jag åker?!) samt att ett besök under dagen från Anticimex har mätt fukt i golvet i hallen, badrummet och i väggen mellan två först sagda. Så nu skall det väntas besked från försäkringsbolaget om vad de säger om eländet och sedan skall det snickras och brytas upp golv. Har ingen aning om hur mycket arbete som skall läggas ned och hur lång tid det kommer att ta men jag ser fanimig inte fram emot det även om resultatet blir trevligt.

Under försöket att rensa vattenlåset så var det mycket intressanta saker som rann ur det. Inte hårstrån och blandat slem utan något som ser ut som.. grus. Det ser ut som att jag har tömt ur mina kängor i handfatet på daglig basis och jag vet inte ens hur det skulle ha gått att förebygga. Okej att jag har lite tandsten men inte så mycket. Ha ha ha.

Så i morgon blir det att ringa och be dem att lösa det lilla tillfälliga problemet så att jag slipper att borsta tänderna i köket samt kolla hur lång tid saker och ting kommer att ta. I morgon blir det även cykling för första gången och jag har införskaffat en sådan där fluffig sak att sätta på sadeln och så tuff cykelhjälm det går att få, en svart kruka med en dödskalle på hela. Japp, japp. Jag kommer att kunna ställa upp på en porrbild i min överdimensionerade reflexväst med hjälm, vinglande cykling och flåsande. Porrigt värre.


Jag är väldigt glad att jag köpte biljetterna till Falun rockstad när jag gjorde det för på cirka ett dygn hade de sålt slut. Sabaton på hemmaplan, wooh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar