fredag 2 mars 2012

Ett tjejigt inlägg

Igår fick jag min andra Glossybox och jag skulle ljuga om jag inte kände mig lite sådär Hollywood-lyxig av att lyfta av locket för att se ett band knutet om silkespappret med en liten rosett. Sakerna i var saker som jag glatt kommer att prova på och värdet på alla sakerna jag fick i min version av boxen översteg snabbt det jag betalade för den. Det är pengar som man kanske inte har råd att spendera men eftersom jag inte röker eller snusar eller är alkoholist (knarkar visserligen kaffe men gör det ofta hemmavid så det håller ju ned kostnaderna) så känns det faktiskt som väl spenderade pengar.

Jag köpte en sådan till min älskade storasyster som en Alla hjärtans dag-present för att även om den är GRYMT tjejig så är det faktiskt ganska roligt att få vara tjejig då och då samt att det är trevligt att inse att dyra saker kan vara precis så meningslösa som något billigt. Något som uppenbarligen blir hyllat av folk medan jag som inte är speciellt intresserad inte hade hört talas om det innan lämnade mig tämligen ointresserad. Tack och lov får jag även säga för om produkten hade varit bra så hade jag ändå aldrig kunnat köpa skiten. Kom igen, åttahundra frakking spänn för en deciliter jox som luktar desinfektionsgele?!

I alla fall! Det verkade vara spridda åsikter om månadens box men det var roligt att både jag och min syster blev nöjda även fast vi fick totalt olika saker i dem. I morgon skall jag banne mig sminka mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar