onsdag 18 april 2012

Jag borde ju sova.

Jag hittade en lista med intressanta frågor hos fru Sundberg.

1. Vad är du bäst respektive sämst på?
Jag är en jäkel på att prata, massor. Lägg ett par baljor kaffe på det och du har en hel underhållning. Skratta är jag också bra på. Jag är alldeles för dålig på att stå på mig men jag börjar lära mig!

2. Vilken superkraft behöver du?
Flyga, flyga, FLYGA! För i helsicke! Jag börjar tröttna på drömmarna som är så verkliga att jag bara är några fotsteg från att kasta mig ut från ett tak.

3. Är det nåt du tycker evolutionen berövat dig?
Jag tänkte ett tag säga min syn men jag tycker om att ha glasögon (ni vet mina åsikter om idioter som köper glasögonbågar med fönsterglas...) och annars är det lite småskavanker här och var som jag har vant mig vid. Fast visst vore det trevligt med en starkare rygg.

4. Har du slagit dig riktigt illa någon gång? Brutit ben?
Jag slog mig ganska rejält i kropp och själ när jag körde av vägen men jag bröt inget då. Däremot har jag brutit ett ben i handen i en tandborstetappningsincident.

5. Vad är det äckligaste du ätit? Vad skulle få dig att äta det igen?
Bakad leverpastej från Göl, den var så horribelt äcklig och var första gången som jag spottade ut något (ha, ha.) i vuxen ålder. Det smakade fett och BLÄ. Troligen fick jag en bit av rent flott som hade flutit upp på toppen när den svalnade eller något och jag skulle väl kunna tänka mig att provsmaka för att se om det fortfarande är lika snuskigt. Leverpastej är ju mumsigt annars.

6. Vad väljer du om du bara får välja över- eller underläpp. Motivera!
Underläpp för då kan jag nyttja piercingen som någon sorts krokanordning för att hålla ihop munnen.

7. Vilken låt har oftast gått på repeat hos dig?
På sistone har det varit Dark Mother Divine med Dissection, för ett tag sedan var det Union och Wolfpack med Sabaton och innan dess Herr Drosselmeyer's doll med Abney Park och innan dess Wild is the wind med David Bowie. Bland annat.

8. Vem önskar du att du var kompis med?
Jag har ganska många grymma bekantskaper så jag skulle nog bara vilja lära känna dem jag redan har lite bättre.

9. Ditt favoritgodis!
Mintkaka, du ljuva disk av chokladmintig njutning! Skam över godisförsäljarna som behandlar dig likt Frankrike och romer!

10. Var sover du bäst?
Det beror på omständigheterna, jag kan sova nästan var som helst. Kanske inte mitt i ett bombardemang och jag känner inte för att prova på det.

11. Vad kommer dina memoarer heta?
Oj, hoppsan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar