onsdag 25 april 2012

Vad googlar folk på nuförtiden?

"jag vill inte vara normal" lagom trång

Vad? Kanske är det jag som är lite enkelspårad men det jag tänker på när jag ser den där särskrivna meningen som någon har hittat mina skriverier med så tänker jag på ännu en av de saker som kvinnor har fått att oroa sig över. Inte har jag något bra att säga om det men om det nu är någon stackars hona som känner sig så usel på grund utav detta och har fått det påpekat av någon hane så kan du ju alltid kontra med att hans lem inte är så förbannat stor den heller.

Nu har jag inte sett Teeth (och jag är för lat för att kontrollera vad jag skriver nu) men jag har fått för mig att den involverar kvinnlig anatomi med tänder och även om filmen troligen är dålig så är tanken ganska fnissig och i väntan på att kunna utveckla tänder likt Wolverines klor så kan man göra knipövningar och drömma sig bort? Eller?


Jag  kan ju ha missuppfattat den där sökmeningen men eftersom internet  till stor del består av sex  på ett eller annat vis så. Kanske var den om att någon inte vill vara normallagom (hu, så illa det ordet ser ut) trångsynt, vad  vet jag? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar