måndag 18 juni 2012

En snöglob med shurikens

Jag vaknade upp av mig själv efter livliga drömmar som lämnat mig omskakad och med känslan av att någon dragit av mig ett lager hud. Drömmen börjar redan att blekna bort och jag minns den lite extra nu för att snabbare nöta bort den.
Du var med i den, du var vek och vag i allt och det gjorde mig bara mer och mer arg. Ett år har snart gått och jag börjar mer och mer känna det som om jag har slösat bort åtskilliga år utav mitt liv för ingenting. Jag är trött på att slösa, trött på att svansa för andra och deras viljor och känslor. Trött. Saker och ting kommer inom sinom tid och jag har inte bråttom.
Balansen måste infinna sig snart, jag vill ha ork till att träffa vänner igen. Jag vill åka ned till Varberg och dricka te i mängder. Jag vill massor.
Inte känner jag mig ensam, jag känner mig bara fattig på tid och energi för allt det jag vill göra.

1 kommentar:

  1. Egentligen har du inte slösat bort tid, ta fram de som va roligt men se istället de som att ni växte upp å isär. Du vill nåt dom inte den andra vill! Sen att hela du va i stort sett uppäten, tjaa, livet ter sig så ibland!

    Känslan av att inte hinna med är nog nåt som ingår i vuxenlivet! Gör ont i hela mig att man inte har miljarder med pengar å kan ägna massa tid åt vänner å en massa festis! Att inte kunna skratta var dag åt sjuka saker som förstöra en födelsedag genom att börja brinna?! Japp, nu kan ja skratta åt de :)

    Hoppas vi båda finner tid till varandra i sommar!! Saknar ihjäl mig efter dig!!

    SvaraRadera