lördag 7 juli 2012

One last time

Jag har hört en låt med Agnes åtskilliga gånger och jag har snabbt utvecklat en önskan att slå sönder högtalarna när jag hör den.
Texten förklarar i korta (och mina ordalag skall väl tilläggas) om "Buhu, buhu. Jag hamnade i säng med någon annan. Förlåt, förlåt och jag skall bättra mig om du geeer mig eeeen chaaans."
Okej, känslor kan svalna och vissa anser att kött och känsla inte alltid behöver vara sammanfogade. Man kan inte bestämma över sina känslor men jag förstår inte sångens innebörd ändå. Jag hade inte förstått den innan mina egna upplevelser heller.
Jag fick frågan om vad jag skulle göra om min tvillingsjäl skulle göra något sådan och det är något som jag inte kan svara på förrän jag har träffat den. I teorin skulle jag troligen hämnas. Rejält. Skulle jag träffa en tvillingsjäl så skulle väl inte denne göra detta emot mig för detta skulle betyda att det inte är en tvillingsjäl på riktigt. Ja, ja... I den verkliga världen är inte allt svart och vitt och vissa situationer kan man inte sätta sig in i förrän man själv är i dem.
Ändå kan jag inte få bort känslan av att slå sönder något av att höra sången och jag hoppas verkligen att jag aldrig gör något sådant själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar