söndag 19 augusti 2012

Minisemester

Större delen av sommaren har jag tillbringat med att jobba, när den ena arbetsplatsen hade semesterstängt så hoppade jag sonika över till den andra för att jobba lite mer där men eftersom det inte är lördagsöppet där så hade jag nästan lite semester.

Det var däremot ett par veckor sedan som det var stängt och jag har nu börjat att arbeta på både platser igen så återigen består mitt liv till större delen av att jobba och sova samt köra bil men det gör mig inte så mycket för jag blir lycklig av det här arbetet.

I alla fall!

Förra hösten så insåg jag att jag inte hade någon att åka på Rockstad Falun med så vad gör man? Lurar med sin lillebror så klart. Efter ett klartecken från mor och bror om att han fick samt ville följa med så hängde jag på låset för att köpa de billigaste biljetterna, tanke på att jag skulle jobba struntade jag högaktningsfullt i eftersom det var så långt fram och det var helt enkelt något jag skulle få lösa då.

Den av mina chefer som blev drabbad av de dagar jag önskade ledigt gick tack och lov med på det och i torsdags brummade jag iväg med lillebror upp till Falun där vi efter förvånansvärt kort körtid (vet inte vad Eniro trodde att man skulle göra med den där extra timmen som var inräknad) möttes jag av den välbekanta synen av Scandics hotellrum.

Efter provliggande av sängar så strosade vi iväg för att fixa armband och så blev det en pizza innan vi knatade in på området.

Det var tur både med väder och musik och åtskilliga band lyssnades och poppades till samt att årets vinnare i mitt tycke var Danko Jones spelning som svängde rejält. Sabaton var förvisso Sabaton och det blev återigen bra platser med inte alltför mycket knösande förutom en hårdrockare som var lite väl klängig. Att det är kroppskontakt med främmande folk i ett publikhav kan jag acceptera och att människor bakom mig kanske har armarna mot min rygg är okej så länge de inte knuffas men när de börjar närma sig bröstregionen så är det inte lika okej.

Sedan är det den där saken med längd... Jag tänker INTE låta någon gå före mig bara för att de är dumma nog att knöla sig in mitt i smeten och sedan gnöla om att de är metern kortare än alla andra, små pygméer är vanligtvis de djävligaste att ha i närheten eftersom man antingen råkar att armbåga dem i huvudet eller så går de på speed och studsar runt för fem personer. Den här var av den senare versionen. Allt det är trängsel och knuff kan jag ta men ta inte till skuldkortet för det biter inte på mig och det har det inte gjort sedan jag fick tillsägelse för att jag i grund och botten var lång. BAH.

 Falun är ett ställe som faller mig i smaken och jag skulle tänka mig att åka dit vid ett annat tillfälle bara för att titta på fina saker. Hittade stickgraffiti vid kyrkan.
Starobrno i hotellbaren, inte så hysteriskt giftigt dyrt även om det inte var gratis. God var den hur som haver och jag blundade för plånboken den här helgen. En festivaltröja fick även följa med mig hem men annars så nyttjade jag presentkort från Wrapp.

 En reaklänning från Indiska med ett fint tyg men en hysteriskt ful axelbandshistoria betalade jag saftiga fyra kronor för eftersom jag såg att det skulle vara tämligen enkelt att ändra om på axelbanden för att göra den vettigare.
En omplacering av axelband samt sisådär sex centimeters intagning i livet och det blev en helt okej sommarklänning även om jag är lite skeptisk till att urringningen är så pass hög.

En trevlig helg allt som allt och snart släpps biljetterna till nästa år. Skall jag köpa dem så fort som möjligt? Oh, ja!

2 kommentarer:

  1. Låter som att ni hade de bra på festivalen!! Å ja är sjuuuuukt avis på att du sett/hört Danko Jones, aj laav dem lixom! ;)

    Puss på sig

    SvaraRadera
  2. Det var riktigt sköj! :D Puss!

    SvaraRadera