lördag 5 januari 2013

"johan falk otrogen"

Jag undrar varför detta ämne är så fascinerande för de tre sökningar som gjort att några hittat hit och även om jag inte minns riktigt vad jag skrev i det inlägg som hanterade ämnet Johan Falk så har jag fortfarande samma åsikt om detta ämne.

I mitt tycke finns det fanimig ingen vettig ursäkt för otrohet och så är det med det. An american horror story gjorde mig tillräckligt förbannad för att jag var tvungen att stövla ut i köket och vara arg där istället för att slänga något mot skärmen när de klassiska lama ursäkterna kom ut ur handjurets mun.

"Ja, men du SÅÅÅÅG miiig ju iiiiinte!"

Jaha? Så det är nog för att knulla med någon annan? Jaså, där ser man. Hört talats om något som heter kommunikation månntro? Den fungerar som bäst om man är två som pratar och dessa två skall vara de två som är i förhållandet.

Ibland är det ganska svårt att läsa någon annans tankar, lika svårt som det är att böja skedar genom tvrutan (Hur många förstår denna referens? Räck upp en hand!) och det går inte att förlita sig på att den andra personen fattar allt om de råkar vara självupptagna för stunden.

Och angående Johan Falk? Ptja, Livvakterna var bra och Tredje vågen var förvånansvärt bra med men när det började pumpas ut filmer? Nej, skräddaren säger nej. Svensk film... Är inte Helena Bergström med och gråter i den så är det troligen en förbannad Mikael Persbrandt med i den och vrålar "DJÄVLARS DJÄVLAR!" någonstans i den. För här i Svea Rike finns det bara en näve skådisar, samma med röstskådespelare.1 kommentar: