fredag 5 april 2013

Dag 23 - Saker på kroppen

Det där med dagar är lite relativt, man får ta listan med en nypa salt eller något. ALTERNATIVT så är tiden relativ och det är inte alls jag som glömde bort mig! Icke då! Nä!

Jaha... Det där med kläder... Jag har inte så stor koll på klädmärken men visst finns det många fina klädmärken med kläder som är infernaliskt fina men som jag aldrig känner att jag vill lägga pengar på för att jag misstänker att de bara ser bra ut men att sömmarna troligen inte lever upp till prislappen. Japp, man blir lite skadad av sin uppväxt emellanåt.

Jag såg en fin klänning i Sweden Rock Shops katalog men fnös och tänkte att "Det där kan jag fanimig göra själv!" och ja, det kunde jag. Jag köpte ett linne på Gina Tricot för 99 riksdaler samt en meter skotskrutigt tyg (jag trodde i många, många år att det hette skrotskrutigt) för kanske 60-70 kronor och sedan så resulterade det i det här.


Så jag är väl lite bortskämd emellanåt. Jag gjorde mig en fin väska också.Nästa projekt (efter min stickade tröja och alla andra saker jag gör) är att göra en väska med Link på med hjälp utav garn samt fina väskhandtag av bambu som jag köpte på Röda Korset.

Just, ja... Klädmärken. Nu kom jag av mig... Jag tycker faktiskt om Divided som är ungdomsmärket på H & M samt kläderna på New Yorker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar