fredag 5 april 2013

Dag 24 - Skrivklåda

En ganska ovanlig sak att ta upp i listor, åtminstone i de som jag stöter på även om det säkerligen finns många mer som tar upp sådana saker.

Jag vet inte riktigt, det är ganska trevligt att sitta och skriva av sig emellanåt och jag skulle ju ljuga om jag inte erkänner att det är väldigt kul om det är en främling som kommenterar och säger något fint om det jag skriver. Styv i korken som jag är så vet jag att mitt skriftspråk är bättre än gemene man även om det inte är av elitklass samt att jag har faktiskt en hjärna som jag kan nyttja både till kveruleringar och lättsamma saker som förhoppningsvis får någon att fnissa till en gång eller två.

Fast jag håller mig mest till kveruleringar, jag har öst galla över stolpskott som inte kan skilja utbildningar från varandra (NEJ, NEJ. DU BLIR INTE EN GULDSMED AV ATT GÅ KONSTFACK. BLIR JAG EN SÖMMERSKA AV ATT GÅ PÅ SYSLÖJDEN? VA? VA? VA?!) och om saker som faktiskt fick mig att bli inkallad till chefen på mitt förra jobb.

Även om just det inlägget togs bort för att jag inte iddes bry mig så var det fortfarande ett lagligt inlägg som inte hängde ut någon och det står jag fast vid.

Så, jag gillar väl att finnas till. Det är ganska trevligt. Att blogga och härja även om det inte är många som läser får mig att finnas till och får folk att hitta inlägg på de mest konstiga sätt på google vilket alltid är roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar