måndag 29 april 2013

Det där med folk...

Jag är inte bra på folk men jag är bra på att låtsas vara bra på folk vilken är en helt annan femma. Jag kan ställa om mig till olika "lägen" för att passa in i olika sällskap men jag är väldigt usel på att hålla denna mask eftersom mitt rätta jag visar sin lite suspekta nuna förr eller senare.

Årsringarna som läggs på min kropp (bildligt talat, jag skulle se förbaskat dum ut om jag hade trettioen valkar om midjan. Däremot behöver ni ju inte såga sönder mig för att räkna dem utan jag är en av de kvinnor som man kan fråga om åldern på.) gör underverk för min ryggrad även om jag faller tillbaka i svackor av att jag inte vill göra någon irriterad eller ledsen.

Diskussioner blir allt lättare även om jag fortfarande kan bli personligt förolämpad eller rätt och slätt förbannad så lyckas jag ändå tygla mig istället för att följa en impuls av att storma ut genom närmaste dörr. Finns det inga dörrar så får jag väl klättra ut genom ett fönster och hoppas på att det inte är för långt till marken för det vore ju ganska pinsamt att storma in i en garderob, särskilt om man inte skall sova över för då blir det svårt att smyga ut och ta sig hem.

I alla fall.

Vars var jag?

Jo, det där med diskussioner... Jag har aldrig varit bra på dem, jag har oftast brist på argument för "min sak" och faktiskt så tycker jag att det är ganska tråkigt emellanåt. Visst är det roligt att höra andras åsikter men när det kommer till diskussioner på intenätet så är jag tämligen blasé inför fenomenet. Forum gav jag upp för mer än fem år sedan eftersom de gjorde det allt svårare att tygla min inre mördare och jag tror inte att jag för en diskussion framåt genom att skriva "DÖ! DÖ! NI SKALL ALLA DÖÖÖÖÖ!!!".

Typ.

Jag gissar på att detta kan tolkas som att jag inte intresserar mig för andra människors åsikter vilket inte riktigt stämmer även om jag faktiskt kan erkänna att jag inte intresserar mig för okända människors åsikter överlag. Visserligen är det eminent att människor gör sina röster hörda men jag verkar ha någon sorts idiotradar som automagiskt söker in sig på det största trollet i en tråd vilket gör att jag ser rött vilket i sin tur resulterar i att jag inte kan skriva något dräpande svar tillbaka.

Så jag håller mig undan från sådana saker, forum tar jag enkom till när jag behöver ställa en fråga som kan besvaras med ett rakt svar ("-Will you carbinate?") istället för att fråga om hur folk ställer sig till EMU eller annat trist.

Ja, det är en av mina svagheter men varför slösa tid på saker jag tycker är urbota tråkigt när det finns andra som sköter saker bättre? Särskilt när jag nästan tar på mig ett trolls roll i diskussioner.
Mja, jag har försummat de sista dagarna på min lista. De kommer inom kort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar