fredag 12 juli 2013

Man har inte roligare än vad man gör sig


Självklart är inte mitt liv en dans på rosor även om det finns åtskilliga som har det värre och jag är bra på att gräva ned mig med.

För någon vecka sedan vaknade jag upp med ett ryck några timmar innan väckarklockan ringde och började med en panikklump räkna igenom om jag ens har råd att ha en bil och så malde tankarna runtruntrunt tills jag somnade om.

Däremot så försöker jag att inte grubbla ned mig för mycket i saker och ting, jag försöker att skaka av mig och tänka framåt och positivt och framtiden ser faktiskt trivsamt ljus ut även om jag emellanåt är lite rädd för att slappna av eftersom det kanske går åt helvete alternativt att jag har fått något om bakfoten.

I onsdags satt jag och tog ett par öl med en kompis vilket jag egentligen inte hade råd med eftersom jag har en bil som måste ha nya däck men jag ignorerade förnuftet och sparade kvittona så att jag kan föra in det i mina räkenskaper och skämmas en skvätt när jag sitter med mitt älskade tårtdiagram.

Jag har fortfarande så svårt för det där med nya bekantskaper, jag är rädd över att göra bort mig, över att folk inte skall tycka om mig och så mycket annat. Troligen skulle jag kunna vara en översocial clown om jag inte hade alla mina spärrar men då skulle jag troligen inte vara lika rolig. Ja, så säger vi, det låter bra.

Ja, det är konstigt att känna sig så tillfreds med saker och ting och jag gissar på att mitt onyktra jag hade ganska rätt i fyllemeddelandet till Oohan med texten "Jag har en man och en katt som tycker om mig, livet är komplett." även om det är ganska mycket mer till ekvationen än så. Så uppenbarligen gjorde jag något mer i tidigare liv än att döda människor vilket alltid är trevligt att veta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar