tisdag 3 december 2013

Det finns ingen argumentation i min värld

Den där Birro skrev något som fick feministerna att skrika högljutt medan jag nickade instämmande och nästan delade den innan jag insåg att det var svaret till hans krönika som folk delade och jag inser bara än en gång att jag inte känner mig vidare hemma i dagens värld.

Kanske har jag bara haft tur och helt enkelt inte omgett mig med rövhål som har funnit det lustigt att ifrågasätta ett utbrott med "Ha'ru mens, eller?" så jag har aldrig känt ett behov av att läsa in mig på ämnet men desto värre så är det svårt att implementera mitt sätt att se på resten av världen.

Kvinnor och män, män och kvinnor. Japp. Det är skillnader på oss, det ni. Att kvinnor har fått stå ut med mycket förtryck är ingen nyhet men när bloggmatriarken i Svea rike i mitt tycke bara är en ledare som får sina följare att tycka precis som henne bara för att hon inte tycker om något gör mig bara illamående för det är ju enklare att komma ihåg allt puckat folk gör istället för det bra de kanske lyckas åstadkomma.

Så skall jag gå efter hur dagens feminist är om jag lite skämtsamt skall dra alla över en kam utan att gå vidare på fakta så är det en kvinna som beter sig som något som jag skulle vilja kalla mansgris om det hade varit en man. Visst, de kommer i alla former och färger men de som vrålar högst är allt som oftast inte de som har vettigaste saker att säga.

För att ta exempel från bekantas krockar med sagda sortens feminister så har vi att man ABSOLUT inte får säga att man tycker att det är ganska äckligt att se en bild som något har tagit på sin blodiga binda för uppenbarligen är det mycket viktigt att visa upp sådana saker. Kanske var det en sorts ironi som gick mig om intet men det är precis lika äckligt som någons smutsiga kalsonger och inget jag faktiskt vill se överhuvudtaget.

Det skall vara politiskt korrekt åt höger och vänster genom att nyttja termen "hen" men samtidigt så ser man saker av sorten "mansslem" och även om män nog kanske aldrig kommer att förstå hur kvinnor har haft det på samma sätt som vi inte kan förstå morgonstånd så är det tämligen tråkigt när det skall delas upp i läger.

Jag önskar att jag hade alla de där fina orden och fraserna att nyttja men på samma sätt som jag inte har argument för att himlen är blå så, ptja. Det finns fysiska skillnader men i grunden är vi människor och, ja.


Här skulle det vara trevligt med en tjusig slutkläm men det har jag ingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar