onsdag 5 mars 2014

Insikter med årens gång

Jag hatar att diskutera, jag hatar det mer och mer för varje år så att det nästan börjar brinna inuti mig.

Jag avskyr forum, enda gången jag vågar mig in i dem är när jag vill fråga något av stilen "Jag minns inte namnet på en bok men den handlade om det här..." eller "En film jag såg som liten som jag bara minns fragment av vilket är dessa, vad heter den?" men när det kommer till diskussioner och argumenteringar så vill jag bara ha en stor yxa att meja ned alla med.

Jag HATAR det. Hatar det. Jag hatar att behöva sitta och vränga på varenda djävla ord för att inte något djävla troll skall slå ned på något litet eftersom det verkar ligga prestige i att hacka på andra.

De gånger jag är dum nog att ge mig in i en diskussion så ökar människoföraktet något markant och jag känner inte för att vara en del av dem längre.


2 kommentarer:

 1. Håller med dig till 100%, har helt slutat debattera i forum eftersom att rubriken det gäller endast är utgångspunkt för de 3-4 första kommentarerna, sedan är de följande förvrängningar och ordbajseri av de kommentarerna. Visst det är en överdrft... men för nära sanningen.

  Schysst blogg för övrigt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag föredrar att diskutera öga mot öga men helst av allt så slipper jag undan diskussioner eftersom jag oftast inte har argument för en del saker jag finner självklara. Lite på samma sätt som att det är ganska svårt att argumentera om att solen lyser, typ.

   Man tackar och bockar!

   Radera