söndag 25 maj 2014

Min skyddade värld

I mitt huvud är världen ganska okej så länge jag bara går efter att umgås med människor jag tycker om och att aktivt undvika nyheter och eftersom de människor jag tycker om överlag har tämligen stora doser av takt och god ton så har jag allt som oftast väldigt svårt att relatera till allt som resten av världen slåss med.

Som feminism. Söker man på ordet så låter det ju faktiskt bra men de som ropar högst är de som gör att jag blir skogstokig eftersom de mer verkar vara kvinnor som vill visa att de minsann kan vara lika grisiga som män. Att det letar sig fram bra åsikter här och var har jag bara tagit som ren och skär slump.

Fast visst behövs det folk som krigar även om det emellanåt känns lite som att det är lite prettokänsla överallt i alla världar som har med sådant där att göra. Man måste vara tillräckligt, man måste vara aktiv och är man inte inte tillräckligt så är man emot. Ja, jag generaliserar rejält men jag går dessvärre efter första intrycket och eftersom jag själv inte har behövt stå ut med folks rövhatteri så vidare mycket så har jag inte så mycket att gå efter.

Att då höra en vän berätta om saker hon får stå ut med och sedan höra en man kommentera med att då får hon väl stanna hemma om hon inte pallar med det gjorde mig rejält förbannad. Vill man sitta själv på en krog så skall man fanimig få göra det. Visst, man kan försöka ta kontakt och se vad som händer men om responsen blir "Nej, jag vill sitta själv." så skall det accepteras och inte kontras med att man är sur. Ja, krogar är ett socialt ställe men om det finns gott om plats och man faktiskt bara vill gå och ta en öl och filosofera för sig själv i lugn och ro så skall man få göra det. För i helvete, världen. Lär er att uppfostra era män.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar